Κατάσταση Χαρτοφυλακίου

Λεωφ. Γρηγορίου Λαμπράκη 101 και Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς

,

Πρόκειται για ένα αυτοτελές διατηρητέο κτίριο μοναδικής νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και εξαιρετικής προβολής, στην πιο κεντρική τοποθεσία του Πειραιά.

Χαριλάου Τρικούπη 152, Νέα Ερυθραία Αττικής

,

Πρόκειται για σύγχρονο κτίριο εμπορικής χρήσης και εξαιρετικής προβολής σε παραδοσιακή εμπορική τοποθεσία των βορείων προαστείων. Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια περίπου 930 τ.μ. και είναι πλήρως εκμισθωμένο σε πολυεθνική εταιρεία ένδυσης.

Ανδρέα Λαζαράκη 59, Γλυφάδα

,

Πρόκειται για σύγχρονο κτίριο εμπορικής χρήσης και εξαιρετικής προβολής, συνολικής επιφάνειας 7.580 τ.μ. Το ακίνητο είναι εκμισθωμένο σε μεγάλη ελληνική αλυσίδα σούπερ-μάρκετ και σε γυμναστήριο.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 69Β, Αθήνα

,

Πρόκειται για σύγχρονο κτίριο εμπορικής χρήσης και εξαιρετικής προβολής, συνολικής επιφάνειας 5.137 τ.μ. Το ακίνητο είναι πλήρως εκμισθωμένο σε μεγάλη ελληνική αλυσίδα σούπερ-μάρκετ.

Ηπείρου 2 και Μεσολογγίου 12, Ξάνθη

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 3.096 τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

Βασ. Όλγας 9 και Σπάρτης 44, Θεσσαλονίκη

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 2.724 τ.μ. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

Μοάτσου – Παπαδάκη & Δρακοντοπούλων 74, Ρέθυμνο

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 1.054 τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

2ο χλμ. Επαρχιακής οδού Ρόδου-Νερά Καλλιθέας, Ρόδος

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 5.559 τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.