Κατάσταση Χαρτοφυλακίου

Κεντρικής Δημοτικής Οδός, Νικήτη Χαλκιδικής

,

Tο ακίνητο που βρίσκεται στη Νικήτη Χαλκιδικής, είναι εμπορικό κατάστημα/supermarket επί κεντρικoύ δρόμου μίας πολύ τουριστικής περιοχής. Το κατάστημα έχει συνολική επιφάνεια 2.082τ.μ., αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, διαθέτει εξωτερικές θέσεις στάθμευσης και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος.

Λεωφόρου Κωνσταντίνου 291 &, Κορωπί Αττικής

,

Το ακίνητο που βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, προκειται για εμπορικό κατάστημα/supermarket, , με συνολική επιφάνεια 2.316τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, ενώ διαθέτει εξωτερικές θέσεις στάθμευσης. Είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρία Σκλαβενίτης.

Βασιλίσσης Σοφίας 23Α & Νεοφύτου Βάμβα 2 , Αθήνα

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα στην περιοχή του Κολωνακίου που είναι τμήμα σύγχρονου επαγγελματικού κτιρίου με εξαιρετική προβολή και προσβασιμότητα.

Arcania Business Center, Αµαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι, Αττική

,

Πρόκειται για κτίριο γραφείων σύγχρονων προδιαγραφών µε εξαιρετική προβολή και προσβασιμότητα, με έντονα στοιχεία ενεργειακής εξοικονόμησης, το οποίο ενσωματώνει χαρακτηριστικά βιωσιμότητας.

Ακίνητο «Βόμβα», Μαυρομιχάλη, Γραβιάς, Δραγατσανίου και Βλαχάκου, Πειραιάς

,

Πρόκειται για ακίνητο το οποίο βρίσκεται σε φάση ανακατασκευής με εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης στα μέσα του 2017. Το ακίνητο βρίσκεται πλησίον του λιµένα Πειραιά, σε οικόπεδο επιφάνειας 5.460 τμ το οποίο καταλαµβάνει ολόκληρο το οικοδοµικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Μαυρομιχάλη, Γραβιάς, Δραγατσανίου και Βλαχάκου. Αποτελεί τµήµα των παλαιών εγκαταστάσεων της εταιρείας «Παπαστράτος».

Λεωφόρος Bασιλίσσης Σοφίας 68

,

Πρόκειται για πολυώροφο κτίριο το οποίο διαθέτει εξαιρετική προβολή, σύγχρονες προδιαγραφές και άριστη προσβασιμότητα. Βρίσκεται σε οικόπεδο 717.10.μ., με συνολική επιφάνεια ακινήτου 4.846,61 τ.μ. Συνδυάζει εμπορική και γραφειακή χρήση και είναι στο μεγαλύτερο βαθμό του εκμισθωμένο σε μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς. Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 2007.