Ο Γεώργιος Χρυσικός είναι Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής της Grivalia properties. Ξεκίνησε την συνεργασία του με την εταιρία στις αρχές του 2006 ως Διευθυντής Επενδύσεων και Μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής και εκλέχθηκε Μέλος του Δ.Σ. το 2007. To 2008 ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας. Κατέχει ηγετικό ρόλο στην χάραξη της στρατηγικής της Εταιρείας και έχει συμβάλλει καταλυτικά στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της, με πρόσφατη αυτή του Ιανουαρίου του 2014. Η ομάδα του και ο ίδιος πραγματοποίησαν συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία άνω των €400 εκατομμυρίων από αγορές και πωλήσεις στην Ελλάδα και την Νότιο-Ανατολική Ευρώπη, κτίζοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο της Grivalia Properties.

Ο Γ. Χρυσικός είναι Γενικός Γραμματέας του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Eurobank, της Praktiker Hellas και της Lamda Helix.

Στο παρελθόν, ο Γ. Χρυσικός διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Corporate Value Partners, Διευθύνων Σύμβουλος της DTZ Ελλάδος, Σύμβουλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Ομίλου ΙΑΣΩ και Ανώτερο Στέλεχος με ειδίκευση στο Private Equity για την McKinsey & Co στα γραφεία του Λονδίνου. Επίσης, διαθέτει εμπειρία στην κατασκευαστική βιομηχανία στην Ελλάδα, έχοντας υπάρξει Υπεύθυνος Έργου (Project Manager) για περισσότερα από 2 έτη σε εξειδικευμένη κατασκευαστική εταιρεία.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MBA) σε Corporate Finance & Strategy από το Columbia Business School (NY), Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) σε Engineering & Construction Management από το UC Berkeley (CA), και πτυχίου (MEng) Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο Αθηνών. Επίσης, είναι μέλος του Royal Institute of Chartered Surveyors (MRICS).