Ο Γιάννης Μαζαράκος είναι Νομικός Σύμβουλος στη Grivalia Hospitality S.A. με τον τίτλο του Προϊσταμένου του νομικού τμήματος του εν Ελλάδι Υποκαταστήματος από τις αρχές του 2018. Στα καθήκοντά του περιλαμβάνεται τόσο η διαχείριση και εποπτεία των νομικών θεμάτων του Υποκαταστήματος όσο και η ευρύτερη παροχή νομικής υποστήριξης κατά τις εκάστοτε ανάγκες σε ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία, την επενδυτική δραστηριότητα και την εταιρική διακυβέρνηση τόσο της Grivalia Hospitality S.A. όσο και των συνδεδεμένων εταιρειών της.

Ο Γιάννης έχει ειδικευθεί στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο. Πριν αναλάβει καθήκοντα στην Grivalia Hospitality εργάσθηκε για πάνω από έντεκα χρόνια σε ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας, εξυπηρετώντας τις συναλλακτικές ανάγκες κορυφαίων διεθνών εταιρικών πελατών και κερδίζοντας αναγνώριση σε διεθνείς δικηγορικούς οδηγούς όπως οι Chambers και Legal500.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο Master of Laws (LL.M.), ένα στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Essex και ένα στο Αστικό Δίκαιο από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2001.