Ελλάδα

Ηπείρου 2 και Μεσολογγίου 12, Ξάνθη

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 3.096 τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

Βασ. Όλγας 9 και Σπάρτης 44, Θεσσαλονίκη

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 2.724 τ.μ. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

Μοάτσου – Παπαδάκη & Δρακοντοπούλων 74, Ρέθυμνο

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 1.054 τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

2ο χλμ. Επαρχιακής οδού Ρόδου-Νερά Καλλιθέας, Ρόδος

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 5.559 τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 116, Πυλαία – Θεσσαλονίκη

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 3.883 τ.μ. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

Λεωφ. Στρατού και Ν. Περιφερειακής Οδού, Βέροια

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 3.221 τ.μ. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

3,5 χλμ Ε. Ο. Τρικάλων – Λαρίσης, Τρίκαλα

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 3.537 τ.μ. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

Κένεντυ και Ελευθερίου Βενιζέλου 8, Αγρίνιο

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 1.680 τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.

Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη – 25ης Μαρτίου & Ευβοίας, Περιστέρι

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 1.514 τ.μ. Αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.