Νέες Επενδύσεις

Ομήρου 2 και Σταδίου, Αθήνα

,

Πρόκειται για κτίριο εξαιρετικής προβολής με ανεμπόδιστη θέα στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, συνολικής επιφάνειας περίπου 4.630 τ.μ.. Το επενδυτικό πλάνο της Εταιρείας περιλαμβάνει τη ριζική ανακατασκευή και ενεργειακή αναβάθμιση του ώστε να αποτελέσει ένα σύγχρονο κτίριο υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα βιωσιμότητας.

Γρηγορίου Λαμπράκη 5, Γλυφάδα

,

Πρόκειται για αυτοτελές εμπορικό ακίνητο σε κεντρική τοποθεσία της Γλυφάδας. Το κτίριο έχει συνολική επιφάνεια περίπου 4.457 τ.μ., εκ των οποίων τα 2.025 τ.μ. έχουν χρήση γραφείων και καταστήματος σε ισόγειο και τρία ακόμη επίπεδα στην ανωδομή και τα υπόλοιπα 2.432 τ.μ. αντιστοιχούν σε θέσεις στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους σε 3 υπόγεια επίπεδα.

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι

,

Πρόκειται για μοντέρνο κτίριο υψηλής προβολής σε κεντρική τοποθεσία του Αμαρουσίου, το οποίο διαθέτει καταστήματα ισογείου, γραφεία σε πέντε επίπεδα και θέσεις στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους σε τέσσερα υπόγεια επίπεδα.

Λεωφ. Γρηγορίου Λαμπράκη 101 και Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς

,

Πρόκειται για ένα αυτοτελές διατηρητέο κτίριο μοναδικής νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και εξαιρετικής προβολής, στην πιο κεντρική τοποθεσία του Πειραιά.

Χαριλάου Τρικούπη 152, Νέα Ερυθραία Αττικής

,

Πρόκειται για σύγχρονο κτίριο εμπορικής χρήσης και εξαιρετικής προβολής σε παραδοσιακή εμπορική τοποθεσία των βορείων προαστείων. Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια περίπου 930 τ.μ. και είναι πλήρως εκμισθωμένο σε πολυεθνική εταιρεία ένδυσης.

Ανδρέα Λαζαράκη 59, Γλυφάδα

,

Πρόκειται για σύγχρονο κτίριο εμπορικής χρήσης και εξαιρετικής προβολής, συνολικής επιφάνειας 7.580 τ.μ. Το ακίνητο είναι εκμισθωμένο σε μεγάλη ελληνική αλυσίδα σούπερ-μάρκετ και σε γυμναστήριο.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 69Β, Αθήνα

,

Πρόκειται για σύγχρονο κτίριο εμπορικής χρήσης και εξαιρετικής προβολής, συνολικής επιφάνειας 5.137 τ.μ. Το ακίνητο είναι πλήρως εκμισθωμένο σε μεγάλη ελληνική αλυσίδα σούπερ-μάρκετ.

Ηπείρου 2 και Μεσολογγίου 12, Ξάνθη

,

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα/ supermarket, με συνολική επιφάνεια 3.096 τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρεία Σκλαβενίτης.